• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.255 je naplánovaná na úterý 28. října. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Nazdárek kovbojové a kovbojky, listopad klepe na dveře! Nastal čas začít s přípravou Dne mrtvých, známý jako Dia De Los Muertos v Mexiku. Dia De Los Muertos je oslavou života zemřelých... je to krásný čas s rodinou, přáteli a lahodným jídlem. Je čas na zdobení hrobů květinami, nejoblíbenější jsou květy afrikánu... Jako komunita bychom měli připravit úžasný festival pro Lady of Dead La Calavera Catrina. Více informací najdete na herním fóru

Diskuze Novoroční Yukon 2024

Super myšlienka! Nechcem porovnávať tento speed s anglickým (kde je nastavenie sveta iné) ale mne sa tam veľmi páči možnosť nákupu Gringo sady. Možnosť vyskúšať si (nebodaj aj vylepšiť) nechutne silnú sadu, navodzujúcu pocit až podvádzania a popritom si zasúťažiť by mohlo zaujať ešte viac hráčov. Najmä v tak krátkodobom formáte súťaže.
1703858136699.png

raketak95

Člen týmu
Super myšlienka! Nechcem porovnávať tento speed s anglickým (kde je nastavenie sveta iné) ale mne sa tam veľmi páči možnosť nákupu Gringo sady. Možnosť vyskúšať si (nebodaj aj vylepšiť) nechutne silnú sadu, navodzujúcu pocit až podvádzania a popritom si zasúťažiť by mohlo zaujať ešte viac hráčov. Najmä v tak krátkodobom formáte súťaže.
Zobrazit přílohu uživatele 4642
Díky - ovšem upřímně řada věcí, co se týká nastavení světa, vycházela z .net verze speedu s ohledem na to, co je možno v .cz podmínkách udělat. Samozřejmě na přetřes přišla otázka speciálních výprodejů - ale rozhodli jsme se je nezačleňovat s ohledem na délku soutěžního eventu a poměrně značný rozdíl v síle mezi Gringem a nejlepšimi dostupnými sadami v letech 17-19 - pravděpodobně by to dopadlo stylem, že Gringo by byl top na všechno - což by třeba v případě přítomnosti sad 22-23 být nemusel. Nevylučuju ale, že sady ve výstřižku dáme k dispozici na volnou část eventu.

Aha, já se ani hlásit nechtěl, ale Henri porád žlutě otravoval, když je to jenom na týden, říkal jsem si že to zkusím. A samozřejmě teď pospíchám, bo ten svět už asi jede ... :D

Hlásim, že sme asi vyhrali - veľkú pevnosť kompletne postavili. Za usilovnú prácu sa chcem poďakovať šikovným zberačom a majstrom stavby zo Sveta 9. Bola to tímová práca (toľko surovín by snáď vystačilo na remeslo 800), ktorá prehĺbila spoluprácu a preverila zručnosti či skúsenosti. Tento druh súťaže vrelo odporúčam aj do ďalších súťaží a rád sa opäť zapojím.

PS. Aj značnú mieru obavy, keď tesne pred jej dokončením na pevnosť zaútočili, a výzva, že by sme o ňu po toľkej práci prišli je skutočná, taká ako v hre kedysi bola a teraz chýba. Takže to nie je len o stavaní, ale spoja sa tam všetky aspekty hry, level, počet hráčov tíme, zastúpenie charakterov, ochota robiť remeslo, či má každý výbavu na bitvy atď...
1704456694262.png