• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.221 je naplánovaná na úterý 30. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Nazdárek kovbojové a kovbojky, Tento týden slavíme 16. narozeniny. S VÁMI jsme před 16 lety začali dobrodružství na prérii. Děkujeme VÁM! Více informací najdete na herním fóru

Přítel na minimapě

DeletedUser17319

Guest
Asi to je nic moc, ale bral bych, kdyby u lidí, kteří jsou v přátelích, měli v profilu, kde jsou ikony na výzvu duelu, pozvání do města a pod. i okénko pro náhled, kde hráč zrovna stojí na minimapě.
Mylím tim, že když najedu na minimapu a dám najít přítele, tak potom musím jezdit po celé mapě a zjišťovat, kde vlastně stojí a jeho zelenou ikonku hledat, a tak by to bylo jednodušší, otevřel by se profil hráče a po kliknutí na danou ikonu v profilu by se automaticky otevřelo okno s minimapou a zde by bylo hned vidět, kde hráč stojí.
Mohlo by to být i u dalších hráčů.
 

DeletedUser11243

Guest
Nevim jak to přesně myslíš ale jakéhokoli hráče si můžeš vycentrovat na mapě z jeho profilu a když pak klikneš vpravo nahoře na symbol minimapy tak ti to zobrazí i sektor.
 

DeletedUser16557

Guest
Přesně tak stepak+ někdo má třeba 30 přátel a pak by měl minimapku na...
 

DeletedUser17319

Guest
Nevím, jak vycentrovat hráče na mapě z profilu, já vždy najedu na minimapu a dám zaškrtnout přítele a pak hledám jeho ikonku na mapě. Myslel jsem to tak, že u profilu by byla ikona pro vyhledávání na minimapě, stejná jak jsou ikony pro pozvání do města, náhlášení hráče a pod. a po kliknutí na ni by se objevila ikonka na minimapě, kde hráč zrovna stojí a nemusel bych ho hledat. Možná se bavíme o tom samém, ale když kliknu na jméno hráče, tak se mi objeví co má na sobě oblečené + málo něco ze statistik a tak, ale vyhledání na minimapě ne.
 
pokud si otevřeš hráčův profil, tak nahoře mezi jeho jménem a jménem jeho města je takový terčík - tím vycentruejš hráče, za jménem města je druhý terčík a tím kupodivu vycentruješ město :)
 

DeletedUser

Guest
Tenhle nápad se mi moc líbí přítel na mapě to by bylo skvělé :)
 
Nahoru