• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.221 je naplánovaná na úterý 30. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Sv.Patrik a úkoly kolem něho

Ahoj, taky vám blbnou úkoly kolem těch mincí a čtyřlístků? Rozdílné spouštění akce u různých hráčů a na různých světech, nepřipisování odměn a podobně? A taky takto přemnoženou akci (event) různýma úkolama nepamatuju. Paví úkoly jsem musel pustit ještě před polovinou serie, mince mi naskočili když už jiní tyto úkoly dělali a mohl bych pokračovat ... Tady bych chtěl zjistit jestli u Vás tyto Patrikovské akce probíhají korektně a zda se dají zvládat. Dík za reakce.
 
Čtyřlístky:
Jak mi to funguje na Arizoně: nezobrazují se mi žádné úkoly na čtyřlístky, dokud nemám přijatý nějaký úkol na výměnu čtyřlístků za item.
Jak mi to funguje na Eldu: úkoly jsou zobrazeny vždycky a pořád, ale... wait for it... do doby, než jsem vyměnil předposlední předmět. Teď už mi chybí jen opasek, a dokud jsem nepřijal úkol na výměnu opasku, tak to chcíplo taky.

Mince nevím, už mám vše nasbíráno i vylepšeno, tak jsem to letos pustil.
 
Nahoru