• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.255 je naplánovaná na úterý 28. října. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Nazdárek kovbojové a kovbojky, listopad klepe na dveře! Nastal čas začít s přípravou Dne mrtvých, známý jako Dia De Los Muertos v Mexiku. Dia De Los Muertos je oslavou života zemřelých... je to krásný čas s rodinou, přáteli a lahodným jídlem. Je čas na zdobení hrobů květinami, nejoblíbenější jsou květy afrikánu... Jako komunita bychom měli připravit úžasný festival pro Lady of Dead La Calavera Catrina. Více informací najdete na herním fóru

Uzykm

• Zakladatel vlákna DeletedUser16557
  • Vytvořeno

DeletedUser16557

Guest
Koupim Huckleberryho prak,Šedé holínky,Drahý plátěný klobouk

Dám peníze a produkty na Dakotě a chci je na Eldorádu! :-)​

Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser17046

Guest
Taky už sháníš, co? :D Kdyžtak pokud tam Ty věci budu mít prodám Ti je, ale Hucka chci taky moc :P

DeletedUser16557

Guest
Já ty věci potřebuju víc :-P Na duely...

DeletedUser17046

Guest
Jasný, to pak bude každej :P ale tak, uvidíme, co nám pak padne pod nohy :D

DeletedUser17723

Guest
Me ten prak padnul na colu ze zacatecnicky truhly :D...tak treba budu mit to stesti i tady :D

DeletedUser17046

Guest
Mě padl, když jsem hru moc nechápal, co je co a prodal jsem ho kupci za 480. Pak čumím na trh, že tam je za x desítek tisíc :D

DeletedUser16557

Guest
Já na Eldorádu na expy nepojedu,takže se může stát že po tobě budu "dědit" :-D

DeletedUser17899

Guest
tak já se zeptám, k čemu vám takový huckleberryho prak je? po pár letech se zase vracím k Westu a nepamatuju si že bych ho někdy potřeboval :)

DeletedUser9371

Guest
Já chci taky dědit, ale při mé smůle na jedny bobule za hodinu radši ne. :D

DeletedUser17046

Guest
:DDD tak uvidíme :DD bude sranda hoši, nějak to dáme do kupy :D :)
tomasberan218: Huck je nejlepší duelová střelecká zbraň u level 20-30 :)

DeletedUser17899

Guest
jen tohle?...a proč má tedy cenu x desítek tisíc? :D

DeletedUser17046

Guest
Tak je vzácný :D Padá málo a je to nejlepší zbraň :D Já jsem ho tam tenkrát viděl na trhu, byly tam asi 3-4 a nejlevnější byl za 23 000 :D

DeletedUser17899

Guest
tak to mi trošku nejde do hlavy :D...hráč na tak malém levelu tolik tisíc nikdy nesežene, a hráč na velkém levelu už zase tenhle prak nepotřebuje...

tak to mi trošku nejde do hlavy :D...hráč na tak malém levelu tolik tisíc nikdy nesežene, a hráč na velkém levelu už zase tenhle prak nepotřebuje...

Proto je vzácný a vyhledávaný. Kdo ho najde, ten ho dobře využije, či prodá. Já bych ho ale nekupoval, přeběhl bych na level kde mi mi k ničemu nebyl, tak rychle že bych ho ani nestihl napnout. Na těch pár Npc v úkolech mi bude stačit to co dostanu do základu v uvítacím balíku...

Proto je vzácný a vyhledávaný. Kdo ho najde, ten ho dobře využije, či prodá. Já bych ho ale nekupoval, přeběhl bych na level kde mi mi k ničemu nebyl, tak rychle že bych ho ani nestihl napnout. Na těch pár Npc v úkolech mi bude stačit to co dostanu do základu v uvítacím balíku...

ale takle z tebe nebude obávaný lovec skalpů malých levelů :-)

DeletedUser17046

Guest
:D :D Jo, musí se z něj stát Uzy, protože je u mě ve městě :D :D

DeletedUser16557

Guest
Fííha,sem hodim další nabídku :-P
Dám peníze a produkty na Dakotě a chci je na Eldorádu! :-)​

DeletedUser17046

Guest
Se přesouváš na Eldorádo jo? :D :) Já teda jako taky ale no :P Už dýl :D

DeletedUser16557

Guest