Jasně, hodně hlasů pro "server, kde by to bylo jako kdysi", ale je to kvůli tomu, že to tenkrát bylo super vymakané, nebo představa, že s takovým serverem by se vrátily tisíce hráčů?
Těch změn bylo tolik, že ani nevím, co přesně myslíš "jako kdysi".
Za mě, vyhovuje mi nynější mapa (tj. malá s pracemi ve středu), práce (15s, 10m, 1h, i že se dají nacházet dražší svítivé předměty), jsem rád za každodenní bonus za přihlášení (jistých 10% / 5 dní), za upd shop (ač nabídka nevalná, tak za UPD elixíry jsou dobré), za vylepšování, dobrodružství, šamana, že když už, tak nestojí prohození schopek miliony atd.
Takže, možná bych uvítal hybrida, tj. klidně bez možnosti nákupu nugget (šaman by šel usmířit za UPD), bez tombol (i když při jejich počtu není snadné najít na serverech hráče bez lepší sady/nebo tomboly za dolary, UPD), ale obávám se, že by mnozí volající po takovém serveru rychle vystřízlivěli, protože první by byli opět nejaktivnější, kteří by stejně měli náskok levelů, časem i mnohem lepší výbavu (díky lvl i vylepšení), a začali by opět volat po "tom, jak to bylo kdysi", kdy si všichni byli rovni a měli stejné oblečení a stejné levely a kdy na konci zazvonil zvonec a pohádky byl konec