• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.255 je naplánovaná na úterý 28. října. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Nazdárek kovbojové a kovbojky, listopad klepe na dveře! Nastal čas začít s přípravou Dne mrtvých, známý jako Dia De Los Muertos v Mexiku. Dia De Los Muertos je oslavou života zemřelých... je to krásný čas s rodinou, přáteli a lahodným jídlem. Je čas na zdobení hrobů květinami, nejoblíbenější jsou květy afrikánu... Jako komunita bychom měli připravit úžasný festival pro Lady of Dead La Calavera Catrina. Více informací najdete na herním fóru

Diskuze: aktualizace hry na verzi 2.30-2.31

Deleted User - 728949

Guest
Tak třeba to mohli nabízet za 2000 UPD :D anebo víc, ale to by se musel zrušit ten dvoutisícový limit...

DeletedUser18475

Guest
Ale im to nikto nekupuje,každý kašle na ich špeciálne zbrane.

Pawn

Člen týmu
Je to škoda... tenkrát s příchodem "železnice" bylo mega terno, a nyní se to prostě nevyužije, protože se dostává mnohem více UPB než se dá snad spotřebovat.. Věřím, že jednoho dne se dočkáme.. Jak jsem psal jinde, nakupování truhel s kořistí za upb klidně za hodně upb, by mi také vůbec nevadilo. :-) Raději to jak nějakou například ocelku. Nicméně úkolové řady fajn.. tedy ty co fungují :))
OFF:Nějaký názory na pytlík co doplňuje energii 10% za 2000upb? Má smysl to vůbec pořizovat? .-D

Deleted User - 728949

Guest
Pytlík na energii je v současné době snad jediné, za co jdou rozumně našetřené dluhopisy utratit. A hlavně ti vydrží napořád :)

Zatím nemám s ním osobní zkušenost, ale chystám si ho pořídit.

Na ten pytlík je dobré mít script od tw-db a pomocí špendlíku si ho dát na první stránku inventáře. Člověk ho pak mnohem častěji vybere :)

Jinak já ho už nějaký čas mám a jsem spokojen :) Je to prostě energie sbalená na cesty.

Pytel na energii je fajn, a ve chvíli kdy jsem dospěl ke stádiu 'už klikám jen na kostel', tak jsem si pořídil i ten druhej .. a oba jsou super:-). Nicméně bez špendlíku by jejich hodnota byla cca čtvrtinová ...

DeletedUser12378

Guest
u ukolu vladce zeme mi nejde ukol s dynamitem na svetech 1 a 9 jak ste na tom vy?

DeletedUser1318

Guest
Už je to hlášeno na jiném místě:
Název úkolu: Vysvobození zkamenelin (Vládce země) - na S1 nick: zuky72
Zadavatel: Barnum Brown
Citace úkolu: ... prines 5x dynamit...
Jaký je problém v úkolu: Neviem prijať úlohu. Po kliknutí na tlačidlo prijať úkol, vyskočí hláška POZOR - Tento úkol si již splnil
Návrh opravy jiné než textové chyby: Poprosil bych o opravu bugu. V případě že to není chyba, poraďte mi, jak úkol příjmout.
Na Bufallu a Eldoradu to pracuje OK.

DeletedUser17809

Guest
Dnes na Eldu taky. Kdo to neudělal napište si na support, ten může zjistit kde je zádrhel.

Pawn

Člen týmu
Pavlík1834,HIV-,IGHAS Děkuji za názory, tak ho pořídím také :-D Stejně nevím co jiného.
Jinak jsem zvědavý co nás čeká v těch úkolech nových, a všimli jste si, že už v salonu jsou i opakovatelné Halloweenské úkoly? Alespoň začátek řady? :-)) Trošku brzy.

chyby

Jak už ENTRICK zmínil v jiném tématu (Stezka duchů), s novým updatem se objevili i 3 úkolové řady.
O týden dříve je spuštěna Westernová noční můra.
V salonu se objevily 2 úkoly z Čerstvý rajčatový salát.
A ve Waupeeho vesnici Stezka duchů.

U posledních dvou zmiňovaných jde nejspíše jde jen o části většího příběhu.

DeletedUser9350

Guest
Haloween splnit jak vidím jde až do návštěvy na ranči, dál ne :D

Pytlík na energii též využívám a samozřejmě se špendlíkem.
Na motivaci mi zatím přišel zbytečný, takže jsem nepořizoval.

Ale napadlo někoho pořídit ty pytle 2? Jde to vůbec? Nerad bych si klikl za 2K UPD a neměl nic.

Deleted User - 728949

Guest
Koukám že normální oblečení v krámech jaksi ztrácí smysl....