• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.255 je naplánovaná na úterý 28. října. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Nazdárek kovbojové a kovbojky, listopad klepe na dveře! Nastal čas začít s přípravou Dne mrtvých, známý jako Dia De Los Muertos v Mexiku. Dia De Los Muertos je oslavou života zemřelých... je to krásný čas s rodinou, přáteli a lahodným jídlem. Je čas na zdobení hrobů květinami, nejoblíbenější jsou květy afrikánu... Jako komunita bychom měli připravit úžasný festival pro Lady of Dead La Calavera Catrina. Více informací najdete na herním fóru

Diskuze: aktualizace hry na verzi 2.30-2.31

DeletedUser16057

Guest
Tak nejvíc sviňská mi přijde ta poslední sada. +50% expů díky "2" setům? To je až přehnaně hodně.

No i +50% je asi desetina toho, co potřebuješ na to, abys vyrovnal kosteláře .. takže bonus to je hezkej, ale to je asi tak vše :-). Já nevím, jsem tak nějak čekal, že to má skluz kůli těm pevnostem a že tam bude tak zajímavá bitevní sada, kterou bude chtít každej 2x :-) (jako 2x nugetty), no nevidím to tam ...

Deleted User - 728949

Guest
Díky za vysvětlení.

Kdo si počká ten se dočká :)

DeletedUser16057

Guest
Jinak by to byla v celku obrovská nevýhoda vůči těm, co se z 600 na 650 bodů dostali čekáním po dobu týdne. Než někdo, kdo by to mohl mít teoreticky sfouknuto během necelé hodiny, kdyby samozřejmě měl jak návody, tak i potřebný materiál.

Ta nevýhoda tu je stejně. Stačí mít poslední recept a jedeš z 600 na 700 bez čekání. Jen tedy mít ten recept :)