Zdravím, mohu se zeptat, odkud a kam se migruje? Ve vláknu ,,Migrační pásma a obsazenost světů", které zakládala Miko, tak je psaná migrace z Colorada a Georgie. Dnes na Arizoně jsem si psal s hráčem, který říkal, že tuto noc migroval z Dakoty. Nevím kde mohu dohledat kompletní seznam migrací, protože se v tom začínám trochu ztrácet...docela by mě zajímalo odkud a kam se všude nyní migruje.
Hudson = 361
jj vpohode neviem cez co to robil ale staci takto od lvl 1Dakota 427
Florida 346
Georgia 220
Arizona 803
Všechny učty ale co tam jsou takže od 1. lvlu
je to skreslené aj teraz ako sa otvoril novy svetmyslím, že současný počty jsou ale trochu zkreslený posledním eventem... Florida byla jeden čas už hluboko pod 300
Inno kouká na použité nugety (hlavně během akcí), počet hráčů jako takovej s migrací nemá moc společného.Vím že to tak není jen u naší jazykové lokace, ale občas už mi přijde že inno kouká jen na tohle a žije v iluzi že migrace potřeba nejsou když mají tak "stabilní" čísla :-D
Florida byla na 270+-, než přišel event a zase to bumpnul nahoru no.
Mne by i zajímalo jestli někdy se bude upravovat tohle - https://www.the-west.cz/?page=register&mode=choose_world
Ty čísla jsou zavádějící, i když já hádám že se jedná o čísla "peeku" jakého daný svět kdy dosáhl/účtů co jsou v databázi za celou dobu existence, tak pro nové hráče je to poměrně matoucí informace, když poté po odklepnutí světa zjistí že na světě je ztěž skoroí 1/10 uvedeného počtu hráčů.
Chápu že na to navazuje i druhá pěkná informace a to "průměrně osídleno" u světů s populací 300 lidí a Klondike který má slušnou je pouze "slabě osídlen" i když je nejaktivnější/aktivnější, ale to je další věc.
Vím že to tak není jen u naší jazykové lokace, ale občas už mi přijde že inno kouká jen na tohle a žije v iluzi že migrace potřeba nejsou když mají tak "stabilní" čísla :-D
Tak to by mne zajímalo jak se zrovna Buffalu tenkrát povedlo spustit migraci pokud to záleží jak poněkolikáté píšeš čistě na utracených nuggetách, protože tam si jsem jistý že nuggety lítaly pomalu víc jak například na arizoně od určitých jedinců (což bylo náležitě pak vidět). Stejně tak v tom případě odmítám věřit že nuggetění například na Floridě 2-3 lidí co si koupí sety drží migrace a je to tak profitující pro inno držet ten svět.
inno hlavně chápe, že z nových světů je víc penězINNO nechápe, že tvořeních nových světů není migrace.
Zbraně máš velikonoce 2018, migrovalo se od léta 2017. Navíc ty assiniboinský nejsou nijaký zázrak, ale pravdou je, že na buffalu po migraci moc zájem o ty zbraně nebyl, dokonce i perleťový tam šly získat úplně bez použití nuget.Předtím než jsem migroval z buffala tak za tombolové zbraně (ty za výhru) jsem "utratil" cca 500 nuget a to v tom počítám i premium VIP na 14 dní.
Teď si ale nejsem jistý zda už náhodou nebyla migrace spuštěná.