Mikosansobi
Člen týmu
zde můžete diskutovat...
Ono celkově aktivnější spolupráce od moderátorů by byla vítaná. Nikdo vám za to z hráčů prsty neutrhne, když Henry kopne bitvy o Awesomii. A občas by to bylo fajn.
Letos se docela rozmohly - na jaře byly obálky z random bitev 1 za měsíc (aspoň na I 75 pro vítěze, 50 pro poražené), při eventech (určitě Oktober, DoD asi i nezávislost) byly organizované Awe o eventovou měnu + nějakou drobnost. Mimo to bylo pár normálních bitev za obálky i na K, nevím, jak jinde - na I určitě ne. V současnosti jsou Awe pozastavené do konce roku - důvodem by měl být nezájem na mrtvácích? a od příštího roku by to mělo být koordinátory (i když netuším, kdo, kde a kolik jich je...) nějak organizovaný.nejsem tu sice dlouho,ještě jsem žádnou nezažil
Po několikráte ti říkám, že už jsi tento formát bitvy absolvoval - v pátek.Já teda doufám, že se takové bitvy taky dočkám
docela se divím, že ty bitvy obecně jako takové nehraje tolik lidí
A co čekáš, že ti tam malé levly bez sad polezou aby tam dělali obětní beránky nugeťákům? Koho to má bavit, když tam máš dmg za 9 bodů poškození.
Prosimtě jaká podpora hry? Vždyť oni drží servry kde hraje 5 lidí a vyplatí se jim to...Já tam třeba chodil s hombrem, doteď nemám kloudny set, ale chodím tam. Když na nuggety nemáš, nebo nechceš utrácet za hru, tak alespoň nekritizuj ty, co peníze na rozdávání mají, protože díky nim můžeš hrát tu hru, za dobrý slovo a poděkování se ti ani provoz nezaplatí
Prosimtě jaká podpora hry? Vždyť oni drží servry kde hraje 5 lidí a vyplatí se jim to...
Hra se nikam neposunuje a ani nemají zájem, když vidí jak se jim sypou prachy za nic, přidávají jen sady a updaty kde opraví 3 věci.
Ahoj,je někde prosím nějaký návod,vzoreček nebo jen přehled,za kolik se prodávaj jednotlivé části setů ?????
Ahoj, sada forem na kulky padá z práce "Stavba závlahového zařízení".Ahoj, hru hraju krátce, proto potřebuju poradit. Dělám úkolovou řadu Čas na čaj, a mám dodat Sadu forem na kulky. Kde ji seženu?