DeletedUser3648
Guest
Tak v reále při hodinové práci chvilku na převlíknutí asi najdeš, kdybys to chtěl udělat v duelu nebo při bitvě, dostal bys pěknou čočku
Tak samozřejmě by to bylo logicky stejné jako u prací. Když zadáš práci v pracovním - a pak si změníš set - dostaneš prachy a expy a zranění a produkty jako v pracovním oblečení, ale zároveň dostaneš bonus k penězům či expům, když při dokončení práce máš na sobě nějaký hadry, co ten bonus dávají, a je úplně jedno, že v tom setu máš třeba -100 pracovních bodů. A navíc během celé té práce, pokud jsi dostatečně akční/aktivní, můžeš být chráněn duelantskými hadry a je jedno, zda jimi jen blafuješ nebo máš na duely i schopnosti.
Tuhle výhodu duelanti a bitvaři nemají. Ale stejně budete brečet nad každou miniaturní změnou, která by se vás byť lehkým vánkem dotkla.. a to patřím mezi vás, ostudy.
A někdo tu chce i plácat nesmysly, že když budu mít vše v síle a v hp, že budu machr nejen na bitvy, ale i na práce a duely. Větší ptákovinu jsem ještě nečetl. Duel možná díky hp přežiješ, ale s klasickým duelantem rozhodně prohraješ. A práce? Ano, jsou přístupné sice levelem, ale to je jen kvůli questům. Zkoušeli jste už nějaké náročnější práce (třeba na středu mapy) dělat s mínusovými pracovními body? A jak velký machr jste na ty práce byl, by mě též zajímalo? Krom hodně odpálených životů si tu odměnu za práci nedokáži moc představit, když drop produktu/štěstí/expy/prachy jdou hodně rapidně dolů, jakmile máte byť mínus 10 pracovních bodů. Určitě si tady lidi hodně poexpí/vydělají/nadropují do řemesla .. whatever .. když budou mít vše v hp a na práce budou chodit jen díky svýmu levelu a budou jim chybět pracovní body do plusu. Asi si udělám reskill na full hp, opravdu to zní hrozně lákavě. Budu určitě frajer. (Ano, je to sarkasmus)
A taky si spousta lidí dost špatně vysvětluje pojem "duel". Duel se to jmenuje hlavně proto, že je to souboj mezi "dvěma" lidmi. Jak jinak by jste chtěli, aby se to jmenovalo? Znásilnění? Útok? Napadení? Myslím si, že "duel" je dobré pojmenování souboje "dvou" lidí, přičemž nikdy jsem neviděl, že by se to snad jmenovalo "přátelský duel", aby byla zaručena férovost či dokonce ptaní se na souhlas s duelem. A neustále se u toho odvoláváte na "tehdejší divoký západ", jako kdyby jste ho zažili .. jako kdyby na skutečným divokým západě existovala nějaká slušnost či byla nulová kriminalita, že se nikdy nestalo, že by pistolník/zloduch napadl někoho nevinného, třeba dělníka co je zrovna na pivě ve špatným hostinci ve špatnou chvíli. Who cares. Střílelo se jak o život a nejen jeden na jednoho. Chcete žít na divokém západě a mít přitom neustálý mír a ochranu? Tak si vymyslete svojí hru a pojmenujte ji třeba "Bezpečný Západ a Ráj pro farmy" nebo třeba "Nuda v Brně". Opravdu žasnu nad myšlenkovými pochody některých z Vás. Nechcete třeba zakázat zbraně ve městech a u prací? Že by jste byli napadnutelní třeba jen když někam cestujete? To už by ale nebyl duel, nýbrž přepadení. A klidně tu ochranu před duely zrušte úplně, pořád mám tlačítko "odejít z města" .. někdo hledá výmluvy, někdo způsoby..
A to nejsem duelant, ani bitvař.
Naposledy upraveno moderátorem: