• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.221 je naplánovaná na úterý 30. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Nazdárek kovbojové a kovbojky, Tento týden slavíme 16. narozeniny. S VÁMI jsme před 16 lety začali dobrodružství na prérii. Děkujeme VÁM! Více informací najdete na herním fóru

Filmový program

DeletedUser

Guest
Ahoj,
chtěl bych se optat, jaký filmový program na stříhání videí, a na animace by jste mi doporučily? ale aby byl nějaký pokročilejší. Ale nedávejte mi sem Pivot, ten už mám ;)

Díky předem
 

DeletedUser307

Guest
Pinacle studio, ale to si z kapesného asi nekoupíš...jinak vol spíše sekci technika než grafika...ono celkově spíš víc čti než začneš psát a taky zkus používat vyhledávače než začneš spamovat tohle fórum ;).
 

DeletedUser

Guest
ja pouzivam Pinnacle Studio nebo Sony Vegas - ve vegasu jsou celkem dobre efekty

na animace pouzivam Easy Gif Animator....je to podle me nejlepsi program na animace
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Už se tady ptalo hodně lidí.

Na videa bych doporučoval: Movie Maker pro začátečníky.
Sony Vegas 7,8,9 a Adobe Premiere. Ty si musíš najít na netu, jinak stojí něco kolem 10 tisíc korun a to je dost.

A na efekty je dobrý program After Effects.
 

Deleted User - 31870

Guest
mohu ti doporučit Pinnacle Studio, možná že na netu seženeš někde trial verzi.. hodně také začínají s Movie Maker, ale ten se mi moc nelíbil.. ono taky hodně záleží na tom, k čemu ten program chceš - jestli na sestříhání videa z kamery, složení obrázků s hudbou nebo něco jiného..
 

DeletedUser

Guest
Na videa Movie marker jednoduchý rychlí a zdarma každý windows ho má už v sobě, na animace... No netuším ja používám Sony vegas a ten mě vyhovuje. Pokud myslí animace jako obrázky tak barobsu.
 
Nahoru