• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.221 je naplánovaná na úterý 30. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Nazdárek kovbojové a kovbojky, Tento týden slavíme 16. narozeniny. S VÁMI jsme před 16 lety začali dobrodružství na prérii. Děkujeme VÁM! Více informací najdete na herním fóru

Hudba

DeletedUser17046

Guest
Věnujete se někdo hudbě? Já osobně ano, hraju na bicí, klávesy, elektrickou i akustickou kytaru, zpíval jsem, a na každý z toho mám 2 hodinky týdně vyhrazené. :) :pianista:
 
Dostal jsem bláznivý nápad a pořídil jsem si (za pár kaček) příčnou flétnu. A teď z toho za boha nemůžu vyloudit žádný zvuk. Asi mám špatný nátisk...
 

DeletedUser9371

Guest
Zkus to na zobcové, na tu ještě vyloudím pár skladeb ke kytaře u ohně s partou fajn lidiček. Mám ji dodnes, původní z puberty. Koupenou mým otcem v Bílé Labuti, "Honerku".
Na příčnou jsem se nikdy nenaučil, bylo to pro mě těžké.
:D
 

DeletedUser17046

Guest
:D :D Na flétnu jsem hrál ve školce naposledy :D Co si pamatuju, jinak nebylo to tak těžký oprotimu tomu, co hraju :D :)
 
Nebudu to zkoušet na zobcové, protože ji nemám. Pořídil jsem si příčnou a na té chci taky hrát. Potřebuju vědět a umět hrát na ní.
 

DeletedUser9371

Guest
Tak piluj Mecu a dáme třeba na příštím soukromém srazu hráčů duet. :)
 
Něco už jsem z tej píšťaly vyloudil, musí se k tomu krkolomě nastavit huba. Vysosal jsem to na netu. Koupil bych si aji nějakou knížku, jenže nevím jestli vní bude to co potřebuju.

btw: Krosno, jak vidím, že by jsi chtěl hrát dueta, tak doufám že mně neprovedeš nějakou lumpárnu tak jak to bylo ve "Slavnosti sněženek", abych pak neprskal saze...
 
Buď v klidu Mcu,tady na potvoru nenarazíš.
A jinak ty přeci ještě nejsi tak starej,aby jsi už začal blbnout věkem. :-D
 
Samozřejmě že věkem, já jsem ještě mladej blázen, tak je to se mnou :). A už pomalu aji píšu do téma sport! Jelikož jsem dostal další ze řady svých bláznivých nápadů a půjdu do (nějakých) míčových her, anebo pozemního hokeje či florbalu.
 
To máš co dělat,v jedný ruce píščalu,v druhý zahnutej klacek,na nohách kopačky,no uvidíme.Doufám,že přiložíš fotodokumentaci. :-D
 

DeletedUser17046

Guest
:D :D Jinak jak mohu poradit s knihou, tak na stránkách www.hudebninastroje.cz nebo tak nějak jak jsou všelijaký, tak tam mají tyhle knihy, a k tomu i k čemu to je dobré, obsah apod. :)
 

DeletedUser9371

Guest
Dá se naučit na všechno, je o to vytrvalosti a píli. Horší je ale to, že tyto kladné vlastnosti musí mít i sousedi.
Jestli bydlí Mec v rodinném baráku ? Tak je to v pohodě. Jestli v paneláku ? Znám jednoho hráče z Dakoty a ten má třeba moc rád "klavír" od sousedů přes zeď.
:D
 
Nahoru