• Nově připravovaná aktualizace 2.199 je naplánována na středu 24. května. Upozorňujeme, že může dojít ke změně data i obsahu aktualizace. Více informací najdete na herním fóru
  • Nazdárek kovbojové a kovbojky, Je nám potěšením oznámit, že The West oslavil neuvěřitelných 15 let! Při příležitosti oslavy tohoto mimořádného milníku jsme připravili známou komunitní událost! Naše každoroční řemeslná událost je zpět. Více informací najdete na herním fóru
  • Rychle, rychle, rychle - pospěšte si! Chyběla vám naše akce "Zlatá horečka"? Prinášíme vám další mezinárodní zlatou horečku 2.0! Přihlásit se musí jen ti rychlí v myšlení i tahu! Po dobu 27 dní budete mít přístup do světa, kde běží vše zrychleně. Časy potřebné k soubojům, plnění úkolů, bitev o pevnost a požadavkům na úkoly ovšem zůstávají stejné. Nicméně množství peněz, zkušenostních bodů a cestování bude vylepšeno ve váš prospěch. Díky tomu budete moci rychleji zvyšovat úroveň, rychleji vyzvedávat předměty, rychleji nacházet produkty k dokončení úkolů, atd.Více informací najdete na herním fóru

Nejllepší třída + typy .. duelant ano/ne?

• Zakladatel vlákna DeletedUser19080
  • Vytvořeno

DeletedUser19080

Guest
Dobré odpoledne,

po několika letech bych rád začal hrát a moc by mi pomohlo pár rad, respektive hlavně jedna nejdůležitější.. Jakou zvolit třídu?

Četl jsem dřívější vlákna, která uváděla, že duelant je nejhorší třída, ale to bylo v roce 2012 .. proběhla od té doby velká změna, vyplatí se duelanta hrát? Chtěl bych být totiž v duelech silný .. Nejde mi ani tolik o pevnosti, jako spíš o duely.. Je lepší, než voják? A jaké má výhody nad ostatními?

Předem děkuji každému, kdo mi poradí, ať si můžu rovnou na 15ctce vybrat.

bulviS

Pawn

Člen týmu
Duely:
Nechce se ti chodit po mapě za duely? - Duelant.
Na motivaci tu je už spousty itemů, na více peněz z duelů přidává téměř každý nový set také..
Chceš mít praktický bonus (taktika) a více hp? - Voják
Je lepší hrát jako voják chladáka pro body v síle logicky, ale i pár hp navíc vyrazíš i jako střelec stím že přeci jen semtam to i dává nějaké body do síly/hp.

Bitvy o pevnost:
Chceš tankovat - Voják.
Chceš mít poškození a naštvat každého tanka (a nejspíše nejenom toho)? - Duelant.

Neříkám, že ostatní třídy v bitvách o pevnost nemohou hrát na poškození, ale přeci jen kritik je kritik. Nicméně pokud ti jde o duely, a nevadí si za cílem dojít, volil by jsem stále vojáka chladáka, jeho hp je super, a jeho bonus taktiky do obrany taky dokáže zabolet protivníka.
Ale co se týče momentálního stavu hry troufnu si říct že duelant patří mezi nejoblíbenější díky právě poškození v boji o pevnost a bitevní formuli která tomu nepomáhá, což lidi evidentně baví.

Edit// Jako voják s body v síle, pořád budeš mít i nějaké to hp díky bonusu do bitev o pevnost mimo duely co se hp týče. :-)

DeletedUser15301

Guest
v podstate muzes hrat se vsema charakterama vsechno... ne vzdycky to je idealni, ikdyz vyjma delnika mas na vsechno nejakou vyhodu... jenom ji umet vyuzit..
ale v dnesnim nastaveni hry je otazka jestli je platna... treba bitevni vyhody dobrodruha jsou vzhledem k tomu, co jde udelat s nastrelem temer k nicemu.

spisu vazuj o stylu jakej chces hrat...
duelovat? hodne aktivne bitvit? jen tak si klikat ukoly a jet spis remeslo a prace?

Dobré odpoledne,

po několika letech bych rád začal hrát a moc by mi pomohlo pár rad, respektive hlavně jedna nejdůležitější.. Jakou zvolit třídu?

Četl jsem dřívější vlákna, která uváděla, že duelant je nejhorší třída, ale to bylo v roce 2012 .. proběhla od té doby velká změna, vyplatí se duelanta hrát? Chtěl bych být totiž v duelech silný .. Nejde mi ani tolik o pevnosti, jako spíš o duely.. Je lepší, než voják? A jaké má výhody nad ostatními?

Předem děkuji každému, kdo mi poradí, ať si můžu rovnou na 15ctce vybrat.

bulviS
Duely?
Voják, hp a taktika je pořád lepši než rychlost od duelanta(kor v dnešní době sad ala pekař a bonus na motivaci moc nestojí za řeč)