• V úterý 6.8. proběhne aktualizace na verzi 2.106. Více informací najdete na herním fóru

Scripty - diskuze

Loric

Guest
Cau, udělal sem pár scriptů.. snad se budou hodit. :) Pak kdyžtak napište co si o tom myslíte :loool: . Možná bych pak mohl udělat něco dalšího (co bude v mých silách :smoker:)

Kód jednoduše zkopírujete (Ctrl+C) a vložíte (Ctrl+V) do řádku, kde zadáváte adresy (http://the-west.cz/), tam, kde právě The West hrajete. Pak zmáčknete Enter a zobrazí vám to zprávu. Prostě jako na weststats.com.

_____________________________________________
Script č. 1 :)


Script ukáže čas, kdy budeš mít plnou energii při současné rychlosti doplnování energie. To znamená, že když teď spíte v hotelu a třeba za 2 hodiny vám spánek skončí, tak se bude i po 2 hodinách počítat rychlost doplnovaní energie jako ve spánku. Bohužel sem neměl možnost otestovat to na premium (150 energie a o 50% rychlejsi doplnovani energie). Doporučuji aktualizovat stránku před odenterováním.
Kód:
javascript: var lf_energy = Character.energy; var lf_energy_max = Character.max_energy; var lf_energy_left = lf_energy_max - lf_energy; var lf_energy_regen = Character.energyRegen * 100; var lf_time = lf_energy_left / lf_energy_regen; var lf_hour = Math.floor(lf_time); var lf_minute = Math.floor((lf_time - lf_hour) * 60); new HumanMessage("Plnou energii budeš mít za " + lf_hour + " hodin a " + lf_minute + " minut.",{type:'success'}); end();

_____________________________________________
Script č. 2 :)


Script vám ukáže počet zkušeností chybějící do dalšího levelu.
Kód:
javascript: var lf_z = Character.max_experience - Character.experience; new HumanMessage("Do další úrovně ti chybí " + lf_z + " zkušeností.",{type:'success'}); end();
_____________________________________________
Script č. 3 :)


13. 12. 2008 13:51 - Správně už ukazuje i jména s diakritikou.
13. 12. 2008 13:46 - Upravil jsem script a ukazuje i server.

Kód:
javascript: var lf_server = location.href; var lf_character_name = $('avatar').textContent.replace(Character.level, ''); var lf_url = "http://loric.ic.cz/west/coords.php?" + "&charname=" + lf_character_name + "&charx=" + pos.x + "&chary=" + pos.y + "&server=" + lf_server; alert("Tento odkaz si zkopírujte:\n\n" + lf_url);
Ukázka scriptu:


_____________________________________________
Script č. 4 :)


Sice to není script, ale je to taková blbůstka :D Nebudu nic vysvětlovat... pochopíte sami, když se na tu stránku podíváte: http://loric.ic.cz/west/bank.php

Ukázka scriptu:
...
Celkový výdělek: $750
...

_____________________________________________
 
Naposledy upraveno moderátorem:
být tebou se poradím se supportem jestli se ty scripty mohou používat, abys nebyl zbytečně zabanován
 

Loric

Guest
aha, ja myslel, ze kdyz je to na west stats.. chapes, ne? ale ja neumim dobre anglicky, takze by me asi nerozumeli :(
 

BlackSun

Guest
Temahle scriptama nemuzu zadnym zpusobem ovlivnit hru.Doplnuje to jako informacni prostredek pro lidi, co si nedokazi spocita kolik je 46 a kolik je 59 na new lvl nebo jak dlouho musi spat, aby meli full energii.Proc ne?Je to neskodny a snazi se pomoc lidem, kteri to treba vyuziji.Me se to libi.

Loric : :cool2:
 

Gathriel

Guest
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Tento script vás může podráždit, zbavit zdravého rozumu a vyvolat poruchy nervového systému a střev.

A teď vážně... Script vypadá že je v pořadku. Žádné nelegalni vyhody nepřidava. tak by nemel byt proti pravidlům. Avšak za jeho užívání si ručí každý sám....Uvidime co řekne Velká šefka...
 
Naposledy upraveno moderátorem:

PagyF

Guest
Nešel by udělat scirpt, kterej by vytáhl kolik máš schopností, nebo věci z inventáře??
 

Diel M. Tarkin

Guest
Script přesměruje na obrázek, který bude ukazovat vaši pozici na minimapě. Díky němu můžete ukázat vaši pozici třeba kamarádovi, aby věděl kde se nacházíte.
Ukázka:

Kód:
javascript:
var lf_url = "http://loric.ic.cz/west/map.php?posx=" + pos.x + "&posy=" + pos.y + "&type=char";
document.location.replace(lf_url);
Nějak ten scriptík nefunguje.
Ukáže mi sice ten (nápadně povědomý :devil: ) obrázek, ale nic víc.
Žádná pozice.
 

Loric

Guest
jj mas pravdu.. ten obrazek je opravdu z tveho podpisu.. :p (doufam ze ti to nevadi :D) a nefugujeto proto, protoze je to uz upravene a zapomnel sem tu upravit ten script :) az budu doma tak sem ten script hodim.. ma to zajimave veci.. jako ukaze to tvoji pozici a jmeno, pozici a jmeno mesta, kolik mas penez a este neco, uz si nepamatuju..
 

Diel M. Tarkin

Guest
Nevadí mi to ;)
A na scriptík se těšim, zní zajímavě.
Proto sem ho chtěl prubnout :p
 

Prouda

Guest
No tak já nevím, co dělat, ale používám na Divokých kmenech script BB-kódů i smajlíků apod. a tak jsem zkusil připsat i řádek a funguje i na Westu.

Myslím, že když je povolen na DK, tak na Westu taky.
Tak se tu ptám jestli mi tu někdo odpoví, zda je to povolený. Jestli jo, tak to přepracuji a udělám pro West odděleně
 

Gathriel

Guest
Jake kody kokretne myslis...jiz ve hre nektere funguji---a jak by sis představoval celkovou funcnost?
 

Prouda

Guest
http://www.gods-destructions.deg.cz/image/screen1.png

Takto to mám v DK a jde to i do Westu. Samozřejmě bych to i přepracoval ku obrazu westu.

kód jako PLAYER funguje, ale ostatní jsem ještě nezkoušel.
Tak se tu ptám. Ostatní kódy si zjistím.

jinak funkce je vypisování adres smajlíků či kódů a taky případná změna barvy písma.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

Loric

Guest
takže sem na to uplne zapomnel a ted zase kdyz nejsem doma tak to sem nemuzu dat a tak sem nejak povzpominal a udelal sem ten script asi takto: jo a nefuguje to, pokud nemate mesto
Kód:
javascript:var lf_character_name = $('avatar').textContent.replace(Character.level, '');var lf_url = "http://loric.ic.cz/west/map.php?" + "u_type=char" + "&u_char=" + lf_character_name + "&u_charx=" + pos.x + "&u_chary=" + pos.y + "&u_char_lvl=" + Character.level + "&u_char_class=zatim nic" + "&u_char_cash=" + Character.money + "(" + Character.deposit + ")" + "&u_town=zatim nic" + "&u_townx=" + Character.home_town.x + "&u_towny=" + Character.home_town.y;document.location.replace(lf_url);
 

Mordos

Guest
mesto zatim nic povolani zatim nic, no az na to ze mam level 26 dobrodruh a sem ve meste :D
 

Loric

Guest
menší update: Prozatim sem zjednodusil ten jeden script a tady je vysledek :D Snad se to bude hodit

_____________________________________________
Script č. 3


Kód:
javascript: var lf_character_name = $('avatar').textContent.replace(Character.level, ''); var lf_url = "http://loric.ic.cz/west/coords.php?" + "&u_char=" + lf_character_name + "&u_charx=" + pos.x + "&u_chary=" + pos.y; document.location.replace(lf_url);
 
Naposledy upraveno moderátorem:

Juan

Guest
Hmm

Ty jsi borec Loric,by mě docela zajímalo jak to děláš...jinak k tomu scriptu,ten předchozí se mi asi líbil víc takže spíš budu používat ten předchozí,ale jinak goooooooooooood.
 

Shulík

Guest
Nazdar. Mám jeden problém: Neumí to "í" v mém nicku. ;)

Není to nějakým UTF-8 nebo něčím takovým? V javascriptech se nevyznám, nevím, jak to funguje...

//EDIT:


//EDIT2: Stačilo v adrese obrázku upravit Shul%C3%ADk na Shul%EDk a už je tam můj nick v plné kráse. Ale nevím, jde-li to opravit programově, či mám-li využívat služeb mé klávesnice :loool:


//EDIT3: Napadlo mě malé zlepšení a to přidání čísla světa do scriptu... Případně celého "sk1", "cz2"... Ono se potom těžko pamatuje, co je co. :D
 
Naposledy upraveno moderátorem: