• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.221 je naplánovaná na úterý 30. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Diskuze Výprodej

Pořád tady ale bude holý fakt, že bez zisků by hra neexistovala ... a ty zisky se dají získat přesně tím, co INNO dělá.
Berieš do úvahy aj fakt, že zisky tejto hry sú ďaleko vyššie ako náklady na jej prevádzku? Samozrejme, toto je len moje tvrdenie a k číslam nemám ani nikdy mať prístup nebudem, avšak od moderátora fóra bety myslím, sme sa dozvedeli, že na vývoji pracujú 2 programátori na polovičný úväzok, Tomu odpovedá aj kvalita a rozsah updatov. Určite to nie sú všetky výdavky na túto hru ale stále to nemôže byť tak veľa ako zarobia. Pri tomto stave budem vždy tvrdiť, že z The Westu sa stal pasívny príjem pre InnoGames (zamestnanci, odfláknuté upady, čoraz viac výpredajov), a teda argument, že musia vykazovať zisky je nerelevantný pokiaľ sa zisky nevracajú späť do hry na jej vývoj ale idú inde :)
 

Oximus

Člen týmu
@Amazoning na pasivním příjmu není nic špatného, je to ostatně sen každého podnikatele/firmy. Ta rovnice, kterou udáváš, že INNO vydělá daleko více, než je nutné na provoz, je naprosto v pořádku. Počítám, že pokud by jsi měl živnost/firmu (třeba máš), tak budeš chtít také vydělávat daleko více, než je potřeba na vyžití.

Na druhou stranu souhlasím s Tebou, že by INNO mohlo této hře věnovat více programátorů i péče. I kdyby chtělo, tak se naráží na další problém, že West je psán, tipuji v PHP5/PHP6. Nyní máš už skoro tři roky PHP8. Kód v této hře je psaný už dost zastaralou formou a kdejaká implementace většího kódu může nasekat spousta problémů a nevyřešitelných bugů z důvodu syntaxe jazyka. To je možná i další důvod, proč se INNO nehrne do nějakých obrovsky velkých updatů. Já se jim v tomhle ohledu moc nedivím. No a budeš tam mít určitě mnoho, mnoho dalších okolností, do kterých nevidíme.
 
Nahoru