• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.221 je naplánovaná na úterý 30. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Otázky - update 1.29

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser5664

Guest
Tak to bude zajímavé a budou tam aspoň hráči toho města které můžu napadnout ? Já jenom abych nedošel k hráči a nezjistil že s ním nemůžu duelovat
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser9733

Guest
Duely budou prováděny na místě, kde se nachází duelovaný hráč v době začátku duelu- na tohle bych se chtěl zeptat to jako nemůžu už přijít do salónu a duelovat ?

Salon prý už nebude na duely. Budeš muset běhat po mapě a duelovat hráče u prací, nebo i ve městě, když tam zrovna budou a nebudou spat
 

DeletedUser5664

Guest
Duely budou prováděny na místě, kde se nachází duelovaný hráč v době začátku duelu- to jako už nebudem moc jít do města tam dát salón a duelovat ?
 

DeletedUser6989

Guest
To nieje celkom pravda. :)
Duel sa síce bude dať zadať aj cez saloon, ale budeš musieť ísť za hráčom na miesto kde sa práve nachádza.

Aha,
Takže nebudu muset chodit do města,ale tam,kde se hráč nachází.Tak to jsem netušil, díky za opravení a zároveň se omlouvám za klamnou informaci.
 

DeletedUser

Guest
Ještě otázka, co když půjdu k tomu hráči třeba hodinu a on mezitím odejde jinam? To se budem honit po mapě?
 

DeletedUser

Guest
Ohledně aliance ,bitva o o pevnost bude sa moct vyhlásit i na pevnost ktoré bude patřit městu v aliance?
Bitva pro bohaté a tak
 

DeletedUser

Guest
Prosím vás co by se stalo kdybych zamrznul v bitvě???Doufám že by se mi nezrušil účet ani nezablokoval!!!

Co by se stalo???Díky za odpověd
 

DeletedUser

Guest
neboj přijde jaro a roztaješ:::))::

jestli myslíš že se Ti sekne komp v průběhu bitvy tak se nestane vůbec nic -vypni nebo resetuj ten krám a přihlas se znovu
 

DeletedUser1318

Guest
Zajímalo by mne, jestli bude možné v tržnici nabídnout a koupit i hroudu hlíny.
 

DeletedUser

Guest
Mel nekdo na bete moznost vyzkouset Manevry? Bohuzel nejsem radnim ve meste ktere by melo pevnost, takze o nich moc nevim.

Rad bych vedel pokud mozno presne podrobnosti jak tento mechanizmus funguje. Predpokldama, ze expy/predmety clovek neziska, boj nic nestoji, ucastnici nemusi byt u pevnosti pritomni (mohou mezitim pracovat?), neodnesou si z boje ani zadne zraneni/smrt. Predpokldama spravne? A dale jake se urcuje velitel utoku, jaky je cas mezi vyhlasenim a zacatkem? Nejake dalsi informace?

Manévry
Manévry jsou testovací bitvy o pevnosti. Manévr bitvy může být vyhlášen zakladatelem města či městským radním v případě, že město vlastní pevnost. To může být také upraveno, pokud obyvatelé jednoho města či hráči celého světa mají povoleno se účastnit. Pokud začne manévr bitvy, mají ostatní hráči trochu času na vstup do boje. Proto nemusíte běžet na určité místo na mapě, ale můžete se zúčastnit odkudkoliv. Za manévrovací bitvy neexistuje odměna (nedostanete žádné zkušenosti, peníze a ani nenaleznete předmět).

To sem cetl, ale zjevne tam nejsou odpovedi na (vsechny) me otazky. Diky za kopirovani textu z "oznameni" o kterem bych jinak vubec nevedel (:zed:). Zjevne je navic text prelozen bezduse (autor prekladu netusi o cem je rec), protoze 3. veta (souveti) nedava smysl.
(Tipl bych si z smyslem te vety melo byt, ze ucastnit se muzou obyvatele mesta, ktere porada manevry, pripadne aliance, pripadne kdokoliv, protoze se to da nastavit. PS: rad bych videl logicky rozbor autora prekladu - co zastupuje ono "To", kterym zacina 3. veta a co podminuje spojka "pokud" (logicky podminuje "upravu Toho")?)
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser99

Guest
To nevím, jestli můžu říct, každopádně jsem dodělával dvě hodiny. Začal jsem před updatem ještě.
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru