• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Vodní dýmky-lepší než cigarety,atd?

Průzkum: Kouříte?


  • Celkový počet hlasujících
    66

DeletedUser

Guest
Revarine: A je to tu zase, povyšování z nekouření. Navíc bych to viděl, že všechno je jen otázkou jedince.
..Opravdu rád bych ti tu vyjádřil svůj názor, ale stejně by to nemělo žádný vliv a svoji myšlenku nemám potřebu nikomu vnucovat.

Tak to mě zarazilo - kde v nějakém z mých příspěvků vidíš třeba jen náznak povyšování? Já naopak říkám, že nikomu v kouření nebráním, je to každého věc. Plus, je prostě fakt, že i nekuřák vdechne denně tolik hnusu, že kouř z čehokoliv, co se dá kouřit, je jen jedním z mnoha.
Mimochodem, svoji myšlenku jsi vnutil už svým prvním příspěvkem.;)
 

DeletedUser

Guest
Mému kamarádovi zemřel táta,když byl kamarádovi rok.
Diagnóza=rakovina plic.
Nikdy nekouřil.
Povolání=pilot nadzvukových letounů.

V biologii jsme se dověděli,že za to mohl azbest,který poletoval ve vzduchu a jehož zdrojem byly výpary z brzdových kapalin.
Každodenní styk s touhle srajdou je prý mockrát nebezpečnější,než 2 krabičky denně.

Hezký,že?
 

DeletedUser

Guest
To je dehet....
Jestli se však mýlím ... :::))::
Ale ty brzdový kapaliny jsou prý největším zdrojem.
 
Vodárnu si dám tak asi 1x do měsíce,jinak oficiálně nekouřím už 3 roky a jsem za to rád,takže dávám možnosti vodárna a nekuřáctví,protože nízká četnost chůze na vodárnu podle mně není kouření.
Možná je to tím,že mi jednou jeden kluk řekl že kouřím špatně i když jsem kouřil dobře :D
Já jsem teda přestal ale tuhle závislost jsem přenesl na svého bratra,který fajčí už rok,od té doby co se rozešel se svojí holkou-nekuřačkou,aby se nakonec dali zase dohromady.
Radím vám:
Pokud máte takovou potřebu kouřit,tak si dejte 2x za měsíc vodárnu a máte klid
PS:
Kuřák utratí při spotřebě 2 krabiček/týden za měsíc asi 18 000Kč,vodárna vás výjde asi na 180 Kč a máte nakouřeno na celý měsíc
 

DeletedUser3722

Guest
ve 14. letech tolik "zkušeností".. :-D maximálně, že jsou zdravé, to by jsme doma nakecali, aby nás s ní nevyhodili z baráku :-D:-D.

Vodní dýmka je určitě škodlivější a nedej Bůh ji kouřit každý den. A veselí? To by jsi tam musel přidat látky, které to způsobují a někdy je lepší nevědět, kdo co do té dýmky nacpe.

Ou, jak se tak dívám tak jsem na ní asi byl závislý čí co :D, dokonce jsem o ní řekl,že bychom z ní byli veselý, no možná je u ní veselo ale určitě není pravda co jsem řekl. Dlouho jsem mamce říkal,aby mně to nezakázala, ale přečetla si na netu, že to je škodlivější. Ono to je pravda, ale vodní dýmka se zas kouří jinak.Ber to tak, že když zajdeš na vodárnu je to jako 8 cigaret, ale zase dkyž si to dáš jednou za týden nebo za dva je to celkem v pohodě, když si koupíš krabičku cigaret většinou nevydrží dva týdny....
 
Podle mě určitě vodnice.

Vodnice chutná mnohem líp,nesmrdí a i pěkně vypadá.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser3722

Guest
Co říkáte na kamínky?





já myslím že jsou skvělé, akorát se dlouho roztahávají, tak je to dobré míchati s tabákem a taky dlouho vydrží!
 

DeletedUser3722

Guest
Dá se říct , jsou levnější, déle vydrží, příchuť se na nich dlouho drží, koneckonců kameny se pálí pomaleji jak tabák :-) *1* , Chuť je stejná jako u tabáku, takže žádná změna v chuti.
Nevýhoda? Snad jen, že se pomaleji roztahávají jako tabák.
Tip? Míchej s tabákem! ;)*19*:54::72:
 

DeletedUser3722

Guest
Mícháte příchutě tabáku? A jaké?



Mé nejoblíbenější kombinace je eskandar jablko s jahodou a černý rybíz s hrozny a malé množství citronu s banánem - exotická výborná chuť
:32:
 

DeletedUser3722

Guest
Minerální kamínky - revoluce ve světě vodních dýmek!

Představujeme Vám horkou novinku - minerální kamínky , určené pro použití ve vodní dýmce, namísto klasického tabáku do vodní dýmky.

Při kouření tabáku ve vodní dýmce dochází k jeho spalování a produkci kouře s obsahem nikotinu. Minerální kamínky jsou 100 % přírodní kamínky upravené speciální metodou tak, aby s co největší intenzitou absorbovaly aromatickou tekutinu (glycerin). Při použití minerálních kamínků ve vodní dýmce tudíž nedochází ke spalování a vzniku kouře, ale k zahřívání tekutiny až do bodu varu a vzniku husté, chuťově bohaté páry. Jakkoliv se tato hustá vonná pára podobá kouři, není kouřem! Proto jsou minerální kamínky vítaným řešením pro všechny, kdo si chtějí užít báječnou chuť ve vodní dýmce a při tom se vyhnout kouření. Žádný nikotin, vynikající zážitek bez kouře, skvělá cena!
 
Nahoru