• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Souboje velitelů - diskuze

budou s tím problémy tj. to spustěj v době, kdy budou v práci. Nicméně 3.11. je migrace, do té doby to nepustěj a pak se daj čekat dvě losovačky (Vánoce a Valentýn) a ty do toho taky chtít míchat nebudou. Takže se dá čekat spuštění někdy mezi 5-15 listopadem a nebo až přístí rok :-), nicméně na betě to fachá (nevím jak dobře, nehraji tam), takže to asi napřesrok neodloží ..
 
Zajímavé že Inno kývne na takovou ptákovinu. Místo aby řešilo obyčejné bitvy, lepší odměny v nich (např. návrat lékárny pro mrtvolky v prvních kolech), přidání jedné hodnosti (pro někoho je vojín málo a kapitán moc).
Čas ukáže, esli to přinese větší bitevní nadšení než dosud a jestli to nepřinese víc problémů než užitku.
Lepší odměny do bitev a ponechání pouze 3 cz serverů by mělo větší smysl (ale to Inno neudělá, dokud to pro ně nebude výhodné, je to byznys, na to se člověk nemůže zlobit).
A ohledně toho nevyužití Awesomie? Awesomia byla do hry přidána spolu s řadou přihlouplých úkolů, které se týkají bitev, to byl zřejmě její původní účel, tak tu nepleťte lidi.
 

DeletedUser9371

Guest
Jojo, kdeže loňské sněhy jsou. Zlaté časy bitev, kde padaly lékárny a bedny (truhly). :)
 

DeletedUser

Guest
a naštěstí, protože dneska by bedny padaly jen těm, co maj premko, super drahou výbavu a ještě 100% schopností na pevnosti ..
Dovolil bych si nesouhlasit...
Tihle lidi se "specializovali" na bitvy. Hrají to jen kvůli nim. Všechny schopnosti narvali do bitev. Za bitevní oblečení utrácí (pokud nemají známé) miliony dolarů.. Proč by tedy neměli mít (po slušném výkonu) nárok na nějakou odměnu.
Sebereme tedy duelantům možnost až 6,5k xp za duel ? Možnost vysokých odměn za "wanted" ?
Vezmeme dobrodruhům s prémkem a vším v obchodování možnost vysoce hodnotných nálezů? ...

Navíc v době "padání truhel" padaly menší bedny i těm "nespecializovaným" a nebo "nedorostlým". Zřejmě náhodně. Sám jsem jich takhle několik získal...


P.S. ale to se bavíme o dobách dávno minulých ... Prioritou Inna je nyní prodej nuget, takže se nebojím, že se doby rozdávání ocelovek (dnes prémiovek) vrátí...
 
Bavíme se o době, kdy top vybavení byly drahé chapsy a zlatek bylo pomalu jak prstů na ruce a lidi ještě moc netušili, jak si rozhodit schopnosti pro bitvy - kdy stačilo mít trochu rozumu a štěstí a nebyl problém uhrát velmi solidní výsledek (= ona random bedna). Jako tyhle doby jsou nenávratně pryč, nůžky ve vybavení a schopnostech jsou již rozevřené natolik, že prostě bednu získaj jen specialisti (na rozdíl od duelů, práce a pod kde i normální člověk pořád něco získá ..).
 
Jak to vypadá s časem spuštění? Za podzim už máme za sebou dvě akce od INNOgames, tak se to odročilo na delší období nudy a nebo se dočkáme ještě letos? :)
 

DeletedUser7836

Guest
Problém nastal v odmenách. Inno nám nechce povoliť odmeny, ktoré sme navrhli. Podla nich sú príliš vysoké.
 

DeletedUser17592

Guest
Presnee....vyprdnete se na plosny rozhazovani papirku. Zpatky uz se to bude vracet za vetsiho revu,az ta euforie po spusteni opadne a bude chodit zas jen par lidi at je odmena jakakoli. Bylo to opravdu nestatne navrzene.

Zkuste udelat treba soutez na foru jako jsou ted duely. Je to adekvatni.
 
Tak potom asi nezbývá, než odměny zkrouhnout. U beden postoupit o cenovou úroveň níž na Truhla s ocelovými pláty a u dluhopisů sestoupit na 30 pro vítěze a 15 pro poražené. Zkušenosti a dolary snad INNU nevadí, protože za ty si člověk stejně nic nekoupí (alespoň z těch věcí, na které by mohl použít nugety).

Přišlo by mi škoda, nepokusit se takhle pěkně propracovaný projekt dotáhnout do konce, aby se alespoň vidělo, zda uspěje či nikoliv.
 

DeletedUser

Guest
Problém nastal v odmenách. Inno nám nechce povoliť odmeny, ktoré sme navrhli. Podla nich sú príliš vysoké.
:O

Vysoké??? Když je pevnost jednou za 14 dní, tak se mi to zdá i tak málo.
A možou se snad dohodnout na kompromisu, ne?
 

DeletedUser18219

Guest
Omlouvám se krapet za prodlevu, ale byl jsem zaneprázdněn honbou za novým povoláním. Konečně mám prostor , po dodělání restů na wiki, abychom se mohli přiblížit spuštění. Co se týče odměn - jak psal P3t4 - innu se nelíbily námi nastavené odměny, předložili jsme tedy úpravy a čekáme na vyjádření. Nicméně do neděle bych chtěl pročíst tohle vlákno, promyslet eventuální úpravy a začít vše připravovat na prvotní test, který provedeme na jednom ze světů - ten byl plánován pouze s těmi plošnými odměnami pro vítěze a poražené. Ohledně testovacího světa bych byl asi pro Eldorádo, pro množství hráčů - ale můžeme hodit anketu.

Díky za pochopení ENT
 

DeletedUser18219

Guest
Bohužel nemám moc dobrou zprávu, momentálně čekáme stále na schválení a další informace o in-game anketách, které by zjednodušily celou akci. Inno s námi teď moc nekomunikuje, jelikož dochází k výměně našich nadřízených v Německu. Proto je s nimi momentálně diskuze obtížná. Každopádně se snažíme neustále urgovat abychom mohli spustit boje co nejdříve.

Díky za pochopení
 
Nahoru