DeletedUser
Guest
Ale nikdo (možná) neuvidí tričko dejme tomu můj návrh, poněvadž mám jen jeden a nemůžu se zúčastnit, takhle to myslím.
mohl bych se zeptat jak se vám líbí moje tričko?
Já už pár dní pracuji na nějakých výtvorech, nejsou sice nic moc, ale docela se mi některé líbí.. až budu doma tak sem nějaké dám, dodělávám další a další![]()
![]()
a otázečka: takže když dám například 10 návrhů a budou vybrány třeba jenom 3 z nich tak jsem jakoby také vítězem nebo jak to vlastně přesně je? budete vybírat trička (pokud budou dostatečně hezká) od několika lidí? nebo se musí vždy líbit od jednoho člověka všechny? prosím upřesněte todíky Ghost1
Tak to je správný přístup, aspoň to zkusit a hned neházet flintu do žita :-))
Vždy při hlasování o nejlepší výtvor se porovnává. Třeba hráč A má hezký obrázek, ale hráč B ho má ještě hezčí.
Hodnotíme pečlivost, celkový vzhled a nápad. Když vybereme třeba 10 hráčů, z kterých budeme muset určit výherce, přikloníme se k těm, kteří mají lepší obrázky a drží se zadání.
zmensil sem ty trika tak kritizujte![]()
jsou ted někde ty návrhy k videní?
Podle mě to vypadá zakřivený lépe.
jen můj názornemusíte mě na 100% poslouchat.
Jen si myslím, že někdy v některých případech znamená méně více![]()
Ghost1: A jak by vypadal ten obrázek s energií kdyby jsi ho přebarvil na modro jak píšeš?
Ghost1 líbí se mi jak tam máš na tričku to zdraví a ty práce ty se mi líbí máš to pěkný.