DeletedUser
Guest
To je tajné!
Ale svět 9 bych vyloučil hned. :hoj:
To je tajné!
Kdybys byl na s6, tak nněco zažiješ ))
Kdybys byl na s6, tak nněco zažiješ ))
Přesně jak píše IGHAS, tak za 1) na s6 jsou podle mě ti nejlepší duelanti, tudíž nemužu vyhrávat všechno
za 2) předělával jsem se na pevnosti, předtím jsem měl asi o 70 proher méně za 3) když vidím tvé statistiky, tak je mi zle, ty moc dobrej nebude, když tam mlátíš dělníka za 20 XP, já můžu hrdě říct, že jsem porazil všechny nejlepší hráče na s6, jasně někdy to nevyšlo, ale většinou dostali.
Jestli si myslíš, že yeš lepší, než třeba Merkel, tak to se chlapče hodně pleteš DD Ono je něco jinýho utočit na malý levely a dostávat pár XP a nebo mlátit ty nejlepší, ale být na špici duelantů, to radši budu první, než mlátit chudáky a mít málo proher DD Se prosím tě vzpamatuj ....
Naprostý souhlas, rasit dělníky dokáže každý amatér.
Samozřejmě nemyslím dělníka, který má duelovku 60, to už rozhodně není dělník.
Samozřejmě myslím duelovku 60 tím způsobem, že jí má o tolik vyšší než skotečný lvl. Nejsem lama ( alespoň ne tak velká).buď nevíš jak tu fungují duelové úrovně a nebo nevím... pokud jen a 60. lvl tak bude mít duelovku 60 a rozhodně i tak může být těžší zrasit jak duelanta, který dává jak na dueli, tak na úkoly a prostě to dává všude možně a nemožně
tak si dejme příklad. Vemte si hráče Hyron z S7
Všechny body v duelových dovednostech. Kamarádíček JK7 mu sehnal Alensův peprbox (Nyní má Athosáka) a dueluje zásadně jen tak, aby nezískaval žádne zkušenosti (to je dueluje nejslabší hráče a s nízkou duelovkou), čemuž odpovídá fakt, že na 2000 vyhraných duelů má jen +24 duelovku.
Je to podle vášich pravidel dobrý duelant?