• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.221 je naplánovaná na úterý 30. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Letiště Václava Havla?

DeletedUser11464

Guest
Před chvilkou v TV bylo, že se přejmenuje Ruzyň... To jsem si zase říkal, co za nesmysly zase vymysleli...
 

Deleted User - 31870

Guest
Předběžný propočet výdajů na přejmenování

Takže počítejme:
cca 83 000 podpisů - to jistě z nich každý rád zaplatí 50 Kč na podporu přejmenování, aby se nemuselo platit z kapes občanů, kteří s přejmenováním nesouhlasí, nebo neměli možnost se vyjádřit :)

výše částky by odpovídala běžně vybíraným příspěvkům pro organizace podporující postižené či jinak vážně nemocné spoluobčany (já tedy osobně raději půjdu dobrovolně 50 Kč odevzdat na pomoc pro onkologicky nemocné děti, klidně i dvakrát a víckrát, než bych dala 1 Kč na podporu tohohle rozhodnutí)
 

Tady vůbec nejde o prachy, tu jde o čas poslanců a úředníků a taky horlivost pro věc. Sleduju to a když provnám proces schvalování zákonů, tady s tímto, tak se až divím že to sjednali v nejkratším možném čase a že jim to i vyšlo. Takhle kdyby jednali v podstatných věcech, tak si kdejaký vychytrálek ani nepípl.
 

Deleted User - 31870

Guest
Nesouhlasím, o peníze jde taky.. Nebo bys ty 4 000 000 (a kdo ví, na kolik to v cíli vyleze) neviděl radši třeba ve zdravotnictví?
 

DeletedUser9371

Guest
No a teď je to stejně jedno. O nás bez nás. Zase. :(

U mě to zůstane letiště Ruzyně a rozčilovat se na zprávami v televizi mě už nebaví. Ráno si koupím "Blesk" a tam se dozvím pravdu. :D:D
 

DeletedUser11464

Guest
"PRAVDU" :D

Pro mě to bude Ruzyně tak jako tak a zdaleka nebudu sám. Za jak dlouho někoho uvidim nebo uslyšim říkat, že jede na Letiště Václava Klause... To mi schválně řekněte! :)
 

DeletedUser9371

Guest
"PRAVDU" :D

Pro mě to bude Ruzyně tak jako tak a zdaleka nebudu sám. Za jak dlouho někoho uvidim nebo uslyšim říkat, že jede na Letiště Václava Klause... To mi schválně řekněte! :)

No a to si vezmi, že na ní (na letiště Ruzyně - plochu) koukám z obýváku a mám jí jak na dlani. Ještě že nejsou vyjmenovaná slova v českém jazyce po Havlovi, když je tam i Ruzyně. :D
 
Darling to zmínila výše,ty 4 mega jsou jenom odrazovej můstek,skutečná suma bude pečlivě ututlána.
Leckde je potřeba čekat,tahle partyzánština má přednost.
Jakou má vypovídající hodnotu jakýchsi 83000 podpisů?
Kdybych byl schopnej sehnat 500000 podpisů pro to,aby tihle *****i táhli do řiti,byla by to akce několika nezodpovědných jedinců,kteří volají po starejch časech.
Douufám ,že i ,,šuplik,, bude přejmenovanej,třeba ZABEZPEČOVACÍ STŘEDISKO PŘIKULOVAČE SUDŮ V.HAVLA.
 

DeletedUser9371

Guest
"PRAVDU" :D

Pro mě to bude Ruzyně tak jako tak a zdaleka nebudu sám. Za jak dlouho někoho uvidim nebo uslyšim říkat, že jede na Letiště Václava Klause... To mi schválně řekněte! :)

To už asi nechají, je to jedna z mála věcí kdy se u toho naši politici nehádali a odhlasovali rychle a v podstatě v pohodě. Zázrak. Třeba se ale dožijeme toho, že až nás opustí "Venca" prezident, srazí hlasováním zase o nás bez nás svatého "Vencu" z koně na Václavském náměstí a posadí tam jeho. Nebo Santu Clause. :D
 

DeletedUser11464

Guest
Jo, ti naši starosti o stát jsou všehoschopní... Bohužel. Ale aby se zeptali na něco nás nebo na nás taky trochu dali, to ne...
 

DeletedUser13138

Guest
[SPOIL]
havel_letiste.jpg
[/SPOIL]
 

DeletedUser

Guest
Tebe se zeptají, až bude jisté, že odsouhlasíš. Až budeš mediální kampaní spracovanej, až společenská nálada bude pro danou věc (jakoukoli) maximálně příznivá a výsledek předem daný. I referenda je jen taškařice. Na druhou stranu kolik lidí je způsobylích rozhodovat na základě skutečné znalosti věci.
 

DeletedUser9371

Guest
Tak aspoň něco zůstane. lol

Spekulace s doménami na Havlovo letiště vyjdou naprázdno.
Jako diví nakupovali spekulanti desítky internetových domén poté, co se po smrti Václava Havla začalo mluvit o přejmenování pražského ruzyňského letiště. Vláda si totiž dala načas a schválila přejmenování nejprve letos v březnu a pak znovu definitivně v červnu. Spekulanti ale ostrouhají, protože si letiště ponechá starou webovou adresu a novou nechce.
 

DeletedUser9371

Guest
A je vymalováno. Mají to přejmenované. Už minulý týden to měli předělané na staré přistávací ploše, původní staré letiště Ruzyně. No já osobně z huby nevypustím Letiště Václava Havla. Pro mě to bude dál letiště Ruzyně a hotovo.
Líbí se mi, jak odsuzovali tank v Praze na Smíchově," natřeli ho šašci na růžovo" a pak ho odstranili. Zbourali sochy Fučíka a podobně. A teď dělají to samé, nejen s názvy ulic. Proč to nenechají být tak, jak to v historii bylo. Jenom v Praze těch ulic co přejmenovali. Stejně tomu místní neřeknou jinak, než to bylo.
:(
 

DeletedUser11063

Guest
Ale na druhou stranu je na tom něco pěkného :-D už se těší na zimu a na případnou hlášku při nějakém nepříznivém počasí: Havel uzavřen :-D

ale Jinak mě to přejmenování dost vadí - navždy to bude letiště Ruzyně a to se nezmění.
 
Ahoj,nevím kdo kde dělal průzkum,snad by to někdo nazval nerelevantním,ale Český rozhlas dnes ve 14.00 ve zprávách hlásil,že 68 % respondentů bylo proti. Řekněme,že to není ani málo,ani dost. Ale trochu to o nečem svědčí.
Zase jsme si dokázali,že umíme bejt papežštější než papež a celej Vatikán dohromady.
Pro mě osobně bude mít název Ruzyně navždy dva symboly. Basa a letiště.
Ale vždyť to stálo jenom 3 mega,tak o co jde? Ůdajně jsme se tím zase více zviditelnill,ale průměrnej amík si pořád bude myslet,že ČR leží někde mezi Tichým a Atlantickým oceánem. Bude mít pravdu.
 

DeletedUser9371

Guest
Ahoj,nevím kdo kde dělal průzkum,snad by to někdo nazval nerelevantním,ale Český rozhlas dnes ve 14.00 ve zprávách hlásil,že 68 % respondentů bylo proti.
I kdyby jsme byli proti celý národ i z bezdomovci, je to k ničemu. Tady je to už o nás bez nás. A referendum ? To by je zničilo. Zametli by jsme s nimi hlasem lidu, jednotně jako s hadrem na holi. Na hlas národa nemůžou dát v ničem. Ale zase na druho stranu ? Vem si, kdyby národ volil prezidenta hlasem lidu. To by byl prezident Jára Cimrman, nebo Jágr s Karlem IV. Já bych volil kata Jana Mydláře nebo Haničku Zagorovou. lol
 
Nahoru