• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Update 2.07

  • Zakladatel vlákna DeletedUser17592
  • Vytvořeno

DeletedUser9530

Guest
Kdo by chtěl využít posílení v podobě Mistrovské úlohy a přihodit si tak 250 PB, si dnes, pokud není lvl 75, může nakašlat, supééér! :D A přitom by za to třeba někdo děsně rád zaplatil nugetty, Inno, co to děláš, připravuješ se o prachy :D.
 

DeletedUser9350

Guest
Kdo by chtěl využít posílení v podobě Mistrovské úlohy a přihodit si tak 250 PB, si dnes, pokud není lvl 75, může nakašlat, supééér! :D A přitom by za to třeba někdo děsně rád zaplatil nugetty, Inno, co to děláš, připravuješ se o prachy :D.
Jenže ta uloha byla už od začátku levelová, stejně jako ty ostatní...
 
Ty nové věci nejsou moc vyrovnané. Věci na odpor jasně převažuji nad věcma pro střelce. Na starych světech, kde je schultz, to bude možná v rovnováze, ale na novém světe nebude mit odpor konkurenci. Možná že až dalši Vánoční super sady to změní.
 

DeletedUser

Guest
Ahoj všem,tak tu po dlouhé době opět napíšu zprávu o stavu tentokráte dvou serverů.Na světě buffalo hraje 2052 hráčů na světě Colorado hraje 2904 hráčů.Nevypadá to tedy vůbec dobře a pokud vím tak Colorado je staré rok a něco.Chtěl bych se tedy zeptat moderátorů jak to INNO vidí?Co hodlá dělat pro obnovu těchto světů?Nemazání ukončených hráčských profilů jim moc nepomohlo.Kdybychom tyto "mrtvé duše" odečetli tak bychom se mohli dostat i na číslo okolo 1000 hráčů na světě Buffalo?Co tedy dál? A co když nás bude jen 500 např. na světě Buffalo? to nás taky zrušíte?:D Díky za odpověď
 
neboj, na 1000 hráčů se nedostanete, tomu již INNO zabránilo :-) (již se sami nemažou neaktivní účty). Jiný pohled na věc ale je, kolik hráčů je tam aktivních resp. skutečně aktivním (např. nehrají jen pro denní bonus, resp. pro výměnu různých předmětů z tombol mezi světy) - což je číslo, které snadno zjistí tvůrci, ale rozhodně ho nedají ven (a můj odhad je, že to je max. cca 1/2 z registrovaných hráčů na konkrétním světě).
 

DeletedUser

Guest
No u nás jsou dvě velké aliance,každý přibližně 200-300 hráčů + lidi mimo aliance,tipuji,že tu bude aktivních tak maximálně 800 hráčů.Z 2054 hráčů tu je 586 hráčů s levlem 1-20:),no a řekněme si na rovinu,tihle určitě netvoří jádro světa.
 

DeletedUser

Guest
bohužel myslím že update s tím úbytkem hráčů nemá nic moc společného
hádejte co se stane s příchodem nového světa na který se tady tak těšíte
ano umře momentálně nejlidnatější Dakota a ubude zase pár hráčů
možná to jednou někomu v ig dojde zavře staré světy a nechá jen dva stálé které mu budou vydělávat a udrží hráče
co má nováček ale i skalní hráč za motivaci když do roka je svět mrtvej protože se otevře další a další novej svět,
jinými slovy než se někam dostanete tak už není s kým soupeřit o co bojovat čeho dosahovat protože svět je v zániku
hraji stabilně už takřka 5 let na betě a úbytek nebo neaktivita je pro mě cizí pojem na každý update se těším protože přinese nějakou tu změnu
a hlavně ač je to testovací server tak je tam vesměs stabilní komunita hráčů, možná by se stačilo trochu inspirovat
 
No,ono je to nejpíš o prašulkách.Ten,kdo je zvyklej do toho rvát,tak ho to asi neodradí,někdo zvolil charakter,nebo řemeslo,který se mu časem přestalo líbit,jinej nechce dělat reskil na schopnosti,tak začne od 0 apod.Není problém,vše se dá koupit.
Okolo vánoc bude na Eld.pobíhat spousta levelů 120 a tvůrci budou mít opět zarobeno.
 

DeletedUser

Guest
Já si myslím,že dost lidí je znechuceno hlavně z updatů a nekoncepčnosti INNOgames.Dyť furt pořád něco předělávají a furt jim něco blbne.Nějvětší šok pro hráče bylo "zbourání" pevností.To jsem na chatu viděl hodně hráčů,kteří psali,že mažou účet jen kvůli tomuto. BTW:Ten hl.příběh je pěkný trapas...děj je dost nuda:)
 

DeletedUser7239

Guest
Já si myslím,že dost lidí je znechuceno hlavně z updatů a nekoncepčnosti INNOgames.
Tak to taky naštve, když řeknou, že úkol Perfektní loupež stačí přijmout do 18.11. a potom 19.11 oznámí, že ten 1. úkol měl být splněn.:explosion: POZOR BOUCHÁ TO. lol Inno si z nás střílí. :zásek: A to teď mám na každém světě lde jsem nesplnil první úkol psát tiket ? A do kdy ? :O
 

DeletedUser10235

Guest
Gringo 2, najlepšie ak napíšeš z každého sveta, kde to nemáš splnené, ale máš prijaté, samostatne. Najlepšie čo najskôr.
 

DeletedUser9350

Guest
Hmmm když se zrušila ta středa od 10 do 14 u pošťáka co ještě udělat něco s tím pondělkem 6:00 - 10:00. Lidi jsou v práci i v tuto dobu... Takové posunutí na 4:00 - 8:00 by bylo vyhovující :P
 
Ono je fakt,že celkově takhle termínovaný úkoly jsou volba prapodivná,ale byly už v minulosti a nijak zvlášť se to nikoho nedotklo.
Všem se zavděčit asi nejde.Konkr, mě se třeba vůbec nehodí čas mezi 22.00-02.00 (Jack.dopisy),anobrž mám 3x v danej den noční-čili se na 3 týdny zaseknu.
 
neví někdo aspoň přibližně celkovou nákupní cenu všech nově přidaných předmětů - těch běžně dostupných v obchodech .. ?
 

DeletedUser16057

Guest
neví někdo aspoň přibližně celkovou nákupní cenu všech nově přidaných předmětů - těch běžně dostupných v obchodech .. ?

Vzhledem k tomu, že jsem vyhodil za nákup krámů co máme ve městě přes 250k $, a to není zdaleka všechno, tak odhaduji kolem 2-3kk. Přeci jen jsou tam krámy, kde nákupka přesahuje někdy 20k, jiné zase za pár "šušňů". :62:
 
Nahoru