DeletedUser
Guest
Ahoj, je už nějaká informace, jestli a jak bude probíhat akce Oktoberfest v letošním roce?
No ale na rovinu si řekněme, že tomboly oprášili aktivitu a herní ruch.
... jestli to nebylo myšleno ironicky, mně osobně ty nové hlouposti v tombolách žádný nový impuls k hraní nedodaly.No, ale ne tím, že by hrálo více lidí, ale tím, že více lidi hraje na více účtech :-)
Proč bohužel? Já třeba každé takové zpestření hry vítám
Ano, ignorovat je můžeme.Však ty tomboly můžeš ignorovat
Však ty tomboly můžeš ignorovat
To ale záleží na tom, jakým stylem a s jakým cílem west hraješ. Mohu být aktivní hráč a mohu ignorovat co budu chtít.Aktivní hráč už tomboly ignorovat nemůže, itemy získané ve hře z prací a obchodů už ztratily význam jako vybavení, jsou jenom jinou formou dolarů, nebo uložení hotovosti jinak než do banky.
...já ti to přeju, jenže já nemám nepřístupné práce, nepotřebuju už lepší výbavu, uvítal bych nějakou méně okoukanou zábavu...Já jsem našolíchal minule zlatokopovu sadu a jsem s ní spokojený. Otevřelo mi to nové práce, taky ta výherní "vojákova" sada je dobrá. Myslím že kdyby to bylo ze startu, lidi se z toho potentovali blahem...
Já spíš hledám motivaci, proč to z pozice 33. v žebříčku nezabalit.tat - jasné, já jsem nemyslel udělat z tombol cíl hry, jen je brát jako součást taktiky, přece jenom hrát bez tombolového setu a s ním je rozdíl.
Když si chceš ve hře jenom pokecat s přáteli a pomaličku levelovat postavu, k tomu tombolu doopravdy nepotřebuješ. Když chceš postupovat v žebříčku, být platný v bitvách na pevnosti, nebo být třeba úspěšný duelant či stavitel, tak už musíš s výhodami nových sad počítat.