• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.255 je naplánovaná na úterý 28. října. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Nazdárek kovbojové a kovbojky, listopad klepe na dveře! Nastal čas začít s přípravou Dne mrtvých, známý jako Dia De Los Muertos v Mexiku. Dia De Los Muertos je oslavou života zemřelých... je to krásný čas s rodinou, přáteli a lahodným jídlem. Je čas na zdobení hrobů květinami, nejoblíbenější jsou květy afrikánu... Jako komunita bychom měli připravit úžasný festival pro Lady of Dead La Calavera Catrina. Více informací najdete na herním fóru

Pokec k soutěži wesťácká kuchařka

• Zakladatel vlákna DeletedUser9371
  • Vytvořeno

DeletedUser16495

Guest
Legální to je ;)

PS: Kančí hřbet jsme měli v práci - se švestkovou omáčkou :D

DeletedUser9371

Guest
Jéje, Kubík, kde si se nám toulal chlape ? Bez Tebe tady není veselo. :D

DeletedUser9371

Guest
Tak teď jsem se zasmál, po dlouhé době na Westu "Uzenino". lol
Že by jsme se tady porvali ? Jestli s šípkovou ? Se zelím ? Nebo jak to bylo. :D

Je jenom otázka,jak se k tý zvěřině člověk dostane.
V každým případě je to bašta,jak se zelím,tak s šípkovou.

DeletedUser9371

Guest
No právě, já už kančí neviděl, nepamatuji. Občas kupuji srnčí, zajíce. Ale z řídka, moc toho po krámech není.
A myslivce neznám, jen jednoho tady z fóra, ale teď si nevzpomenu na jeho nick.
:)

Deleted User - 31870

Guest
Minulý týden jsem testovala nový recept s mrkví, takže vám ho tu zase dám, kdo bude chtít ozkoušet:

Mrkváče
1/2 kg hrubé mouky
1 Hera (nebo máslo)
250 g najemno strouhané mrkve
1 prášek do pečiva
2 lžíce mléka (dle těsta, můžete i víc)
nějaký džem
moučkový cukr na obalení

Mouku dobře promíchejte s práškem do pečiva, přidejte máslo, nastrouhanou mouku a mléka, pak dobře prodělejte. Vyválejte si tenký plán a vykrájejte čtverečky, naplňte je džemem a pak z nich vytvořte šátečky. Pomazávat vajíčkem nemusíte, péct na 180° dle uvážení (nedívala jsem se na hodiny, pardon). Až drobet vychladnou, obalte je v moučkovém cukru.

PS: spoustu práce si ušetříte, pokud máte formičku na šátečky..

DeletedUser16557

Guest
No právě, já už kančí neviděl, nepamatuji. Občas kupuji srnčí, zajíce. Ale z řídka, moc toho po krámech není.
A myslivce neznám, jen jednoho tady z fóra, ale teď si nevzpomenu na jeho nick

To my máme dodávky zajištěný.Táta je lékař tak dostáváme hoodně nabídek :D

tak jeden prímovej kanec bydlí kousek od našeho domu,ale kde přesně vám neřeknu,protože je to kamarád našeho pesana a ten by byl móóóc smutný,kdyby ho ztratil- a vy byste byli určitě, kvůli výhře tady v soutěži, klidně schopni přijet a skolit ho :D

DeletedUser

Guest
A myslivce neznám, jen jednoho tady z fóra, ale teď si nevzpomenu na jeho nick.

Nemyslíš mě? Ale já nejsem myslivec, ale budoucí :D.

DeletedUser9371

Guest
Tebe ne Derbe, byl to jiný hráč a přispíval mám pocit ve vlákně "Jak se žilo v ČSSR". Myslivec, nimrod, nebo jak se to píše. :)

DeletedUser9371

Guest
Koukám, že nám nějak poklesla aktivita v příspěvcích (receptech). :)
V pátek je soukromý sraz hráčů v Praze, informace najdete tady : http://forum.the-west.cz/showthread.php?p=255039#post255039

Tam o tom můžeme u pivka či "coly" pokecat. Za pár dní to uzavřu, vložím anketu o vyhlášení vítěze a rád vyplatím odměnu.
Takže ? Šance je stále, obohatit se o pár nuggetů do hry, stačí napsat příspěvek na téma soutěže sem : http://forum.the-west.cz/showthread.php?t=26679

DeletedUser16557

Guest
Dejte si prosím do podpisu "reklamu" na Wesťáckou kuchařku,budeme doufat že to nějakého hráče přiláká...

DeletedUser9371

Guest
Pěkná reklama Uzy, díky za pomoc. Tohle vidím i já na notebooku a bez brýlí. :72:

DeletedUser16557

Guest
...

Zdravím,
Pokuď-li je možno vyplatit odměnu,tak bych jí prosil vyplatit na Dakotu.
Díky Uzy

DeletedUser16557

Guest
Já jsem si taky říkal,ale vsázím na veterána Krosnu