• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.221 je naplánovaná na úterý 30. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

West 2.0 - diskuze

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser

Guest
je tušení kde bude umístění pevností? Bez tézo informace je umísťování jen náhodným plácáním
 

DeletedUser7904

Guest
Pevnosti sú v map editore zobrazené :klubun:
Viem, hladať ich tam je dosť ťažké, bude treba počkať kým bude udpate na bete :-)
 

DeletedUser

Guest
Díky, už jsem jednu našel třeba na pozici 10000 a 5000.
Další otázka, dají se rozeznat velikosti pevností? Zatím mě přijdou stejné.

Doufám, že "herní plocha" půjde odzoomovat, takto se na obrazovku vejde příšerně malý výřez a minimum informací.
 

DeletedUser7904

Guest
Dajú samozrejme, napr. malá pevnosť 3298/1094
tá na 10000/5000 je velká :klubun:
 

DeletedUser

Guest
Díky. Velikostně mi přijdou stejné, jen jedna je dostavěná a druhá nemá ani kasárna. Snad to nebude jediné rozlišení.
 

DeletedUser1451

Guest
Nová mapa vypadá super, rozhodně změna. Stejně jako Bonehead však doufám, že půjde odzoomovat. A někde je vidět, že ty obrázky komprimovali a komprimovali, až je překomprimovali (je to vidět u pevností a u vody). Zato hory vypadají jako opravdové.
A ještě jsem zvědav, jak hra poběží až tam bude hodně lidí online a jak dlouho se bude mapa načítat.
 

DeletedUser

Guest
Koukal jsem se pod mraky a zatím tam nic krom velkého jezera není. Jsem zvědav co na nás vymyslí:-)
 

Pawn

Člen týmu
Mohl by někdo hodit "adresy" Malý,Střední,Velký? Zatim sem je nenašel, tedy střední sem ještě nejspíš nepotkal? A mimochodem všimli jste si někde v jižní části sem zahlíd 2 města co jsou hned vedle sebe namačkaný.. zajmavé taky :) Všimli jste si někdo toho při prozkoumávání? :)... Ale vypadá to super, už si dopředu můžu hledat přibližný místo kde bude město pak :))
 

DeletedUser

Guest
já pořád slyším o těch přesunování postav až se na to těším doufám že to zavedou na všech servrech aby byla sranda konečně už se na to těším i když je pravda že na mobilu už se to buude těžko objevovat ale snad to udělají tak aby to šlo i na mobilu doufejme teda
 

DeletedUser

Guest
tak jsem zjistil, že pomocí ctrl+kolečka (či ctrl + "-") můžete odzoomovat stránku a tím zvětšit výřez:-) Nicméně to změnší i všechna okna, což není praktické:-)
Díky tomu vám můžu exkluzivně přinést obrázek tajemného prostředku pod mrakem:-)
Kromě jednoho rozcestníku na ostrově tam zatím nic není
http://www.pixhost.org/show/2515/13723599_uprostred.jpg
 

DeletedUser

Guest
Je to veľmi pekné podľa mňa. :-)

Odzoomovať to netreba pokiaľ máte dostatočne veľký monitor. :-)
 
Tak dovolím si přidat čistě můj názor na pevnosti:
Řekl bych, že to odradí hromadu aktnivních bitvařů. Je to jako tři roky stavět hrad a pak vám ho někdo za minutu zboří jen protože to "oživí hru".
Argument o času mezi městy a přesouvání...To je přece holej nesmysl! Aliance jsou rozmístěný tak, že jsou rozprostřeny přes většinu mapy, každý kdo chodí na bitvy ví, že se cca do 7 hodin maximálně dostane všude. Při nejhorším by se v rámci aliance pevnosti dali do rukou jiných, bližších měst.
Stejně tak názor, že aliance nevydrží stejné atd. vnímám jako plácnutí do tmy a v tomto případě naprosto zbytečné hájení IG. Jak již jsem napsal výše, ale aliance jsou dnes rozporstřené po mapě a v přesunech celkem flexibilní, nevidím důvod proč by měli zanikat. Stejně tak negativně vidím i zmenšení počtu na cca 1/4, změna sektorů mi přijde taktéž zbytečná, řekl bych, že staré sektory klidně mohly být zachovány, jakoby se mapa nedala podle velikosti upravit. Jinak design se mi docela líbí i ten systém prací se mi nezdá až tak špatný, ale ty pevnosti to je mor!
Řekněte mi, proč jsme se 3 roky snažili něco budovat, bránit, zabírat? Jen aby chytráci z IG řekli: "Vždyť to přece musí být nuda, my vám je sebereme, zničíme a vy budete šťastní, že o ně opět budete moci bojovat."
Proč? Proč? Proč? Děkuju nechci.

PS: Z této diskuze jsem pochopil že tým adminů zde slepě chválí IG za cokoliv.
Neříkám, že vše co IG udělali je špatně, ALE jaký přínos má toto? :zásek::zásek::zásek::tom:
 

DeletedUser13514

Guest
Proč se budou muset pevnosti znovu postavit máš napsané přímo v oznámení:

Na nové mapě bude místo pro 42 pevností, na současné verzi jich připadá 120 na jeden herní svět - Neexistuje tedy férový způsob přenesení.

Jednoduše se pevnosti nedají nijak rozpočítat tak, aby to bylo férové.

Takže na otázku proč odpověď máš. Rozhodně to není tak, že by se lidem v Innu zachtělo vám znepříjemňovat hru a bavit se u toho.

Zmenšení mapy: výborný krok vzhledem k tomu, jak jsou světy vylidněné. Větší koncentrace lidí = více cílů pro duelanty v okolí.
 

DeletedUser15332

Guest
Co aspoň zakladatelským městům dát za každou pevnost, kterou budou vlastnit před přechodem na novou verzi peníze, které jsou potřeba jako náklady na založení nové pevnosti? Myslím, že to je aspoň trochu náhrada za to, že město přijde o něco o co se tu několik měsíců snažilo a navíc by to mohlo do spuštění motivovat hráče na boje, protože v posledních dnech účast díky tomu upadá a každý raději pošetří peníze než vyhlašovat boj, když stejně o tu pevnost, pak přijde.
 

DeletedUser12110

Guest
Co aspoň zakladatelským městům dát za každou pevnost, kterou budou vlastnit před přechodem na novou verzi peníze, které jsou potřeba jako náklady na založení nové pevnosti? Myslím, že to je aspoň trochu náhrada za to, že město přijde o něco o co se tu několik měsíců snažilo a navíc by to mohlo do spuštění motivovat hráče na boje, protože v posledních dnech účast díky tomu upadá a každý raději pošetří peníze než vyhlašovat boj, když stejně o tu pevnost, pak přijde.

Kompenzace bude, jaka, to sami nevime.
 

Pawn

Člen týmu
Já uvítam i to sebrání pevností na který nadáváte, bude to sranda, a opět bude o co hrát,o co soupeřit, co společně budovat.., a bude i lepší spolupráce mimo bitvy ve městech za úplně jiným cílem :). Mimoto dostanou šanci na zabitym světě, i jiný aliance, nebo úplně nové si také některou získat a zkusit si jí chránit,i vystavit, momentálně moc šancí nemají jak jí vybojovat, protože mi přijde že dobýt pevnost už je skoro nemožný, no spíš je nemožný zabát kohokoli z obránců, když jsou ON jakože většina vždy ON je :).
Já to beru jako výzvu, zpestří to hru ;)... a je to hlavně jen hra, tak Vám seberou pevnosti no a? Pokud jste silná aliance, že jste je doted dokázali chránit, dokážete je i vybojovat zpět. Osobně mě zajímá jestli náš čeká i nějaká změna v bitvách nebo ne.. Každopádně to tak moc černě jako někteří tady teda nevidim- sundejte si ty černé brýle ;) , u některých dle jejich názorů mi přijde že skočí z okna když jim seberou pevnosti co si tak "pečlivě" bránili a najednou jim je seberou, a zasáhnou do hry..(určitě se to taky bude podílet nějakým procentem natom, až zmizí někteří hráči předpokládam skoro určitě :D)
To je zase můj názor .:) Howk.
 

DeletedUser9990

Guest
Zmenšení mapy bude skvělá věc,kdo má stále nahánět zákeřné duelanty po celé velké mapě.
Bojů o pevnosti se neúčastním,ale stále zde někdo hořekuje,jak je hra nudná,tak budete mít zase alespoň o nějakou zábavu postaráno.Co asi říkají lidé u her,které se pravidelně restartují kompletně.Páne,ti musejí na tamních fórech od ráno do večera nadávat a vyhrožovat koncem hraní,nebo je to pouze specialitka zdejších hráčů?
 

DeletedUser

Guest
Sebrání pevností je zaručeně přínos. Ve chvíli kdy má skoro každej přes 100 level je to taková poklidná hra, teď ale k obavě o pevnosti přibyde ještě snaha je stavět, to je přínos...A zmenšení mapy? Zaplaťpánbůh.... konečně! Koho by mělo bavit běhat přes celou mapu do bitvy? Nebo na duel s boháčem? Rozhodně ta hra bude atraktivnější, i když INNO zapomnělo, že peníze ze zkracování cest, budou méně přibývat...:)
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru